Huolto-osapiste Oy: Haemme varaosamyyjää ja asentajaa raskaskonekorjaamolle

Huolto-osapiste Oy on raskaskonekorjaamo, jonka päätoimenkuvaan kuuluu metsäkoneiden ja kuorma-autojen kunnossapito. Toimitilamme ovat valmistuneet vuonna 2017 Nurmekseen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen varaosamyyjää ja toiminnan tasaisen kasvun myötä asentajia joukkoomme. Asentajana tehtäviisi kuuluu raskaan kaluston huollot ja korjaukset niin hallilla kuin tarvittaessa metsässäkin. Työssä tarvitaan ajokorttia maastokäyntejä varten. Toivomme sinulta alan koulutusta tai työkokemusta. Rehti ja reipas asenne työtä kohtaan huomataan!

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät vakituisessa työsuhteessa. Meiltä saat ison talon edut (mm. terveysvakuutuksen ja Epassi-edut) sekä uudehkon työympäristön koneineen ja laitteineen. Meillä pääset halutessasi osallistumaan myös laivojen kunnossapitoon ja kouluttautumaan.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus osoitteessa https://www.koneurakointiskuittinen.fi/avoimet-tyopaikat/ tai sähköpostitse rekry@huolto-osapiste.fi. Laita sähköpostiin otsikoksi ”asentaja” tai ”varaosamyyjä”.